Marmaris Adonis Hotel Yorumları

0

Decent location but disgusting room.

Room was absolutely filthy! Floor didn’t look like it had been cleaned for ages, hair and dead bugs on it. Unable to even use the shower or sleep within the bed sheets. Otelin mevkii denize sadece 2 dk yurume mesafesinde hatta balkondan deniz manzarasi harika.. Oda cok kucuk , yatak ve ortuler gercekten temiz degildi ve uzerimizde kiyfetler ile uyumak zorunda kaldik cok sukur ki tek gecelik bir kalis idi. Dusa kabin berbat derecede oisti , saclar doluydu sanki gunlerdir temizlik yapilmamis. Anlayacaginiz dus almadan ayrildik . Kahvalti guzeldi ve calisan bey gercekten saygili ve ilgiliydi . Bir daha gidermiyim Hayir !!!!!!
Pleasant staff. Decent Turkish breakfast.
Hasa Hüseyin
GB

Değerlendirme puanı 9,2

3 Ekim 2017

Huzurlu bir ortam

Balkonda basit de olsa bir sehpa olsaydı fena olmazdı
Personel ve tesis sahibi son derece ilgili ve güleryüzlü. Benim için en önemli kriter bu ve bu konuda %100 memnun kaldım 🙂
vedat
TR

Değerlendirme puanı 7,1

29 Eylül 2017

Sadece iyi istirahat ettim.

Sıradan personel.
Kahvaltı zayıf,otelin konumu ve temizligi yeterli.
Oğuz
TR

Değerlendirme puanı 8,3

19 Eylül 2017
Tesis konumu Ve denize yakınlığı ile çok iyi imkan sünüyor. Fiyat/ fayda değerlendirmesi yapacak olursak çok iyi denilebilir. Temizlik konusunda bir sıkıntı yaşamadık. Çalışanlar iyi ve güleryüzlüydü. Tavsiye olunur.
ozi
TR

Değerlendirme puanı

8,8

13 Eylül 2017

Uygun ve rahat

Personel ozellikle otel sahibi
Yalcin
TR

Değerlendirme puanı 7,1

6 Eylül 2017
Carsaf yataktan kucuktu.
Konumu
Yavuz selim
TR

Değerlendirme puanı 9,6

Güzel

Personel çok ilgiliydi. Kahvaltı klasik ama temizdi
kathryn winfield
GB

Değerlendirme puanı 10

24 Temmuz 2018

My best stay yet!

The fridge works when your key is in the electric slot only so in the recent temperature it would have been nice to return to an ice cold drink, however they was happy for you to use theirs.
The hotel was located perfectly. The small family business is run with dedication and guests happiness is paramount to them nothing was too much trouble. The rooms were clean and tidy, everything was very relaxing. The breakfast was different but very well presented. The pool is crystal clear. Breakfast is served inside or by the pool with unlimited tea. I had a lovely sea view, and as I was on a very late flight there was no problems keeping my room on. WiFi was really reliable which was a pleasure. Thank you so much for a lovely time Bashir and to all the staff. If I visit Turkey again I will stay at the Adonis.
Rania
LB

Değerlendirme puanı

8,3

18 Temmuz 2018
Bu değerlendirmede yorum bulunmuyor.
Mustafa
İQ

Değerlendirme puanı

6,2

15 Temmuz 2018
Bu değerlendirmede yorum bulunmuyor.
charles
GB

Değerlendirme puanı

2,5

5 Haziran 2018

absolutely disgusting

we never even unpacked. room was flithy , balcony had a table and 2 rusty stools, shower room was disgusting, the fridge was beyond disgusting, the kettle was not fit for use. there was 2 tea bags and 2 sugar cubes in a dirty wrapper. the carpets in our room and on the corridor were disgusting.
we did not like anything
BH

Değerlendirme puanı

5,4

14 Mayıs 2018
the hotel is very poor in all service & cleaning & the elevator went down for more than one week until i left didn’t fix the problem.
the balcony that have a nice sea & mountain view.
Elizaveta
GB

Değerlendirme puanı

9,2

29 Nisan 2018
Great quieter location, very close to the beach. Really enjoyed the traditional Turkish breakfast and the staff were extremely helpful and friendly!
Denise
GB

Değerlendirme puanı 9,6

7 Kasım 2017

Staff were very helpful and friendly.

It was late in the season so the pool was unavailable.
GB

Değerlendirme puanı

10

30 Ekim 2017
Bu değerlendirmede yorum bulunmuyor.
Kelli
EE

Değerlendirme puanı

7,9

16 Ekim 2017
Well, the hotel was practically empty as the seas on was over. The manager was really helpful. We päid less than 20 eri per rõõm and for that money it was fabulous. Rooma ok, big balconies, clear sheets and hot water.
Niki04
HU

Değerlendirme puanı

7,9

28 Eylül 2017

Good value

The staff was normal but they could be friendlier and more kind.
The hotel location was very good, big migros and mcdonalds was 200m from the hotel. Many small shops and markets near the hotel. The beach was 2 minute walk from the hotel. We used public transport for icmeler and it was fast and recent. We went by dolmus to marmaris center what was just few minutes and around 3-5lira per person. The hotel had pool what was clean but we didnt swim because just one night we stayed. We had sea view room with balcony and shower. Everything was find in the room, the bed was really comfortable we had very good relaxing sleep there. Other good point there was elevator. The hotel provided shampoo and shower gel we were happy for it. We found the hotel easily. The beach was very clean and mostly sandy, it was perfect for us.
Sercan
TR

Değerlendirme puanı

9,2

9 Ağustos 2017

Güzel

Personel çok ilgiliydi. Kahvaltı klasik ama temizdi
Burcu
TR

Değerlendirme puanı

7,5

31 Temmuz 2017
Otel sahibine de belirttiğimiz üzere, odada bir çöp kovası olabilirdi, balkonda bir askılık olması güzel olur, denizden döndüğünüz zaman mayolarınızı asmanız gerekiyor. Balkona küçük bir sehpa güzel olur, çünkü oturulası bir balkon.
Adonis Hotel, eski tarzda bir hotel. Bazı eksikleri mevcut ve biz bunları otel sahibiyle paylaştık, bunlar tamamlanırsa daha iyi yerlere gelebilecek bir hotel. Balkonu çok geniş ve deniz manzaralı. İçmeler koyuna çok yakın. Araba parkedecek yer her saatte bulunuyor.
13 Temmuz 2017

Adonis hotel

Bu tesisle ilgili sevmedigim bir nokta olmadi..
Marmaris bolgesindeki otellerin hali dusunuldugunde burada kalinabilecek, gayet temiz, rahat, duzgun insanlarin islettigi bir otel.. Fiyat/Fayda dengesi cok yuksek.. Ayrica sabah erken acil cikmamiz gerektigi icin kahvalti yapmadan cikacaktik, oteldeki arkadaslar bize hemen ekmek arasi birseyler hazirladilar, karsidaki marketten meyvesuyu aldilar oyle gonderdiler.. Buyuk incelik.. Marmaris bolgesi icin kesinlikle tavsiye ederim..
Özlem
TR

Değerlendirme puanı 4,6

10 Temmuz 2017

Marmarisi sevdik ama

– Herşeyden para istiyorlar. Odaya 1 kahve fazladan istedik para istediler. Ayrıca odadaki içecekler içildiğinde yenilemediler. Şeker bile bırakmamışlardı. – Banyonun gideri tıkalıydı, biz odadayken yarım saat onunla uğraştılar. Yinede açılmadı. Sabun desen Migros’tan alıp koymuşlar. Şampuan ve vücut krem bittiğinde yenilemediler. – Televizyon desen allaha emanetti kafasına göre çekiyordu. Yastıkları 1 tane koymuşlar ve yatak çok rahatsızdı. Odada 1 tane priz vardı su ısıtıcısı yatağın arkasındaki prize takmak zorunda kaldık. Yatağın üzerinde durdu. Kıyafet dolabı küçücüktü ve içinde 2 tane battaniye vardı yazın ortasında. – Asansör desen gucur gucur ediyordu bir daha binmedik. – Kocaman manzaralı balkonu var ama 2 küçük tabure koymuşlar masa bile yoktu. Ayrıca yatağın altına tokamı düşürdüm aldığımda resmen toz kütlesiyle çıktı. Hiç memnun kalmadık yeri haricinde asla tercih etmem… -kendinize çeki düzen verin…
Çalışanlar güler yüzlü ve ilgiliydi ve konumu güzeldi
Hande
TR

Değerlendirme puanı 9,2

6 Temmuz 2017

Tatil Güzeldir

Kahvaltı yetersizdi , odalar biraz küçüktü, Azun Travel’in otel müşterilerine uygun fiyatmış gibi gösterip fazla fiyatla yetersiz ve kötü hizmet vermesi (Adonis Hotel olarak bu tur firmasıyla çalışmamanız daha güzel olacaktır)
Odanın deniz manzarası , Barış Bey’in ilgisi , Kendinizi evinizde hissetmeniz ve sıcak karşılama
svdyl
TR

Değerlendirme puanı 7,5

4 Temmuz 2017

lokasyon olarak süper

Kahvaltısı daha iyi olabilirdi.
odamız temiz ve sade döşenmişti. sahile -İçmeler- yürüme mesafesindeydi. Fiyat ve konfor dengesi iyiydi.
Yelda
TR

Değerlendirme puanı 10

27 Haziran 2017
Eksik olarak sayilabilecek tek nokta odada minibar olmamasiydi. Cok onemli bir konu degil, market vs alisveris yerleri 2-3 dakikalik mesafelerde.
Barış bey harika bir yetkili. Her konuda yardimci oluyor. Marmaris kalesine 10-15 dakika yurume mesafesinde. Deniz cok yakin yaklasik 5 dakikada halk plajinda olabilirsiniz. Temizligi guzel.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here